Kräftfiske och kräftarrangemang i Tingsryd och Konga

Strömmagården

Kräftfiske och kräftarrangemang i Tingsryd och Konga

Är du intresserad av att utöva kräftfiske eller att vara med på ett kräftarrangemang i Tingsryd eller Konga? I sådana fall har du kommit till rätt ställe. Vi på Strömmagården erbjuder allt detta. Du får en unik möjlighet och en enastående vistelse här på vår gård. Vi erbjuder det mesta för den fiske- och jaktintresserade. I våra fiskevatten finns det förutom kräftor även fiskar i form av regnbåge och öring. Oavsett vad just du tycker om att fiska, så kan vi garantera dig, att du kommer att trivas i våra miljöer och fiskevatten. De fiskevatten som tillhandahålls i våra miljöer är Ronnebyån med en damm motsvarande cirka 6000 kvadratmeter stor damm. Här finns det med andra ord relativt mycket yta, åtminstone i förhållande till att vi har 35 platser i våra stugor.

Andra aktiviteter här på Strömmagården

Det finns även möjlighet till andra former av aktiviteter här på Strömmagården. Det finns bland annat ett stort antal vildmarksleder, om detta är mera intressant än fisket. Vi erbjuder även bär- och svamppromenader, besök i vilthägn med älg och hjort, äventyrsarrangemang (exempelvis femkamp),  flugfiskearrangemang efter regnbåge i dammen och ån och arrangemang inom jakt (erbjuds vid önskemål).

Vill du veta mera?

Om du vill veta mera om Strömmagårdens olika arrangemang och aktiviteter, så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss som arbetar här. Vi ser till att du får den information, som du behöver. Vi kan även vägleda dig, utifrån de önskemål och förutsättningar som du har gällande aktiviteter med mera.